Dieta personalizata

Dieta personalizata

De ce o dieta personalizata te ajută să pierzi în greutate eficient si sa-ti mentii greutatea.

Există multe tipuri diferite de dietă in mediul online care au pretenția de a vă asigura că pierdeți greutatea într-un timp scurt, rapid si permanent.

Din păcate, așa cum am învățat din experiență, aceast lucru este departe de adevăr!

Adevărul este că majoritatea programelor de dietă sunt ineficiente, sau pentru că sunt prea restrictive, sau pentru că sunt prea generice, nelund in calcul multitudinea de factori care au dus la cresterea in greutate si nu sunt adaptate modului de viata al persoanei respective.

Dietele generice sunt bune pentru cei care trebuie să piardă puțin in greutate, nu pentru cei care trebuie să piardă mult in greutate.

Tocmai de aceea trebuie să folosim o dieta personalizata .

 1) Corpul tau este unic

Unii oameni pot sa aiba o greutate normala consumând 2500 de calorii pe zi, in timp ce pentru altii, acest consum ar determina o crestere in greutate.

Pentru a preveni acest lucru, este important ca o dietă să fie personalizata tinand cont de varsta, sex, activitate, genetica, patologie,etc.

Un program bun va avea o dieta personalizata care este special creata pentru tine.

 2) Un plan personalizat va fi bun pentru tine nu si pentru altii

O dietă personalizată se referă la faptul că organismul tău răspunde diferit la anumite alimente, și pentru asta se pot face teste genetice care ne ofera un raport personalizat, cu informatii importante care te ajuta sa intelegi cum genele tale (ADN-ul) pot influența stilul de viata, dieta, nutriția și exercitiile fizice.

Cu ajutorul testului genetic vei intelege cum poti sa-ti imbunatatesti stilul de viata.

Din informatiile genetice poti afla cum procesează corpul tau glucoza, lipidele si proteinele.

Poti invata cum influenteaza genele tale senzatia de foame si comportamentul alimentar.

Mai mult, testul genetic iti ofera informatii despre potentialul tau fizic si cum reactioneaza corpul tau la exercitii fizice, precum si probabilitatea de a-ti mentine greutatea dorita.

3) Un plan personalizat se bazează pe grăsimea corporală arsă

O dietă bine personalizată se concentrează pe arderea grăsimii corporale, care te va ajuta să iti îmbunătățesti sănătatea, să obțineții mai multă energie, să-ti îmbunătățesti sistemul digestiv si să-ti crești metabolismul.

Deci, atunci când căuti un program eficient de dietă, te sfătuiesc să iei în considerare ca o dieta  personalizata inseamna sa te sfatuiesi cu un medic, nutritionist sau dietetician, care sa creeze un program pentru tine.

În acest fel, vei putea avea corpul pe care îl doresti, vei mânca sănătos cu alimentele pe care le doresti.

Surse poze